Datum

1e weekend van september

Lokatie

Houtkamp Leiderdorp

Muziek

Bands & DJ's

Aantal dagen

vrijdag, zaterdag, zondag

OVER DE VRIENDENFEESTEN Een heel weekend gratis feest voor jong & oud

De vrienden van het oude dorp presenteren met veel plezier:

Een heel weekend gratis feest in park de houtkamp voor iedereen! Dát zijn de vriendenfeesten in onze supergrote feesttent. Met activiteiten voor jong, oud en alles dat er tussenin zit.

Vrijdag een supergezellige pubquiz voor teams van 6 personen, zaterdag Brommertreffen, borreltijd en ‘s-avonds een Dance Classics Party met de (live) muziek uit ‘onze’ jeugd samen met de dj’s van Terug in de Koets-O-Theek. Zondag na het uitslapen lekker meezingen met de artiesten en Hollandse Hits van de Unity-NL tour.

Neem contact op Bekijk Foto's
Vriendenfeesten

Vriendenfeesten

Programma Vrienden Feesten 3 dagen feest!

Vrienden Quizzzzzz / pubquiz

Voor iedereen! vriendenteams, straten en bedrijven organiseren we een hele ontspannen quiz met leuke vragen en vooral heel veel gezelligheid. Een team bestaat uit maximaal 6 personen. Er is ruimte voor maximaal 45 teams en voor deelname bieden we keuze uit verschillende mogelijkheden: Statafel € 30 p/team (6 personen) Uitstekend vol te houden, je eigen statafel. Biertafel € 75 p/team (6 personen) Beter, lekker zitten aan je eigen biertafel, en je krijgt daarbij ook nog eens:
  • 6 consumptiebonnen
  • + 1 x bittergarnituur
  • + Kaas en worst op tafel
VIP arrangement, een hele avond lol & plezier € 150 p/team. (6 personen) De beste deal. Je eigen tafel, voldoende eten en drinken. Jij regelt je vrienden, wij de rest.
  • 18 consumptiebonnen
  • + 2 flessen wijn naar keuze + 1 fles water (plat of bruis)
  • + 2x bittergarnituur
  • + Kaas en worst op tafel.
Graag vooraf reserveren en aanmelden via info@vriendenfeesten.nl

Terug naar de Koets-O-Theek Dance Classics

Dance Classics Feest! Dance Classics Party met de muziek van je jeugd in het park. Dj's Dennis Verheugd en Geert Meij draaien de beste mix uit de 70's, 80's 90's en soms ook van daarna. Gegarandeerd feest! Trek je foute pak aan (of niet), maar zorg dat je bij het feest van de herkenning bent, samen met ál je vrienden. Regen? geen probleem want we hebben een gigantische feesttent waar het met de beste dance-classics altijd gezellig is . 20:00 - 01:00 Toegang gratis, maar alleen 20+.

Borreltijd!

Vanaf 16:00 uur, tijd voor een hapje en een drankje bij de grote feesttent. Bijkletsen na de vakantie, wij hebben een leuk programma voor je, dus kom naar de grootste achtertuin met al je vrienden. Lekker in de zon, of in de grote feesttent. Iedereen is welkom, toegang gratis.

Brommertreffen, bier, burgers en muziek

Kreidler, Zündapp, Puch, Honda, Sachs, Berini, Heinkel, Peugeot, Lambretta, Solex en nog heel veel meer brommers van destijds. Mooi om te kijken, leuk om te laten zien. Barnfinds, gerestaureerd, werkelijk van alles. Vanaf 14:00 uur is iedereen welkom om zijn brommer te showen en om brommers te kijken. Natuurlijk zorgen wij voor gezellige muziek en voldoende eten en drinken. Kom jij met je oude brommer? Dan krijg je van ons de koffie.

Unity-NL Tour

De Unity-NL tour, met een flinke hoeveelheid Nederlandstalige artiesten die voor een fantastische sfeer zorgen. De line-up van artiesten volgt nog, maar voorgaande jaren hebben jullie onder andere kunnen genieten van : Rick Melissen, Danny Plezier, Naomi, Mart Hoogkamer 4 Party, Carina Demonie, Thomas Berge, Robert Pater, John Zoet, Gino Graus, Erwin Akkermans, De Wannebeez, Francois Pieters, Anno Britting, Pierre van Dam, Peter Beense en vele anderen. Ieder jaar een superspetterende afsluiting van een weekend vriendenfeesten in Leiderdorp waar iedereen gratis welkom is. 13:00 - 19:00

Onze sponsors zonder hen was dit feest niet mogelijk

Sponsor worden?

Neem contact op

© 2017-2018 Klootschietfestijn Leiderdorp

Website ontwikkeld door LeaseYourSite.nl - Websites en Animaties